Korašica izdelkov
Artiklov v košarici:
0
BLAGAJNA
BLAGAJNA

Nakup opravite preko predračuna, kreditne kartice ali preko pay-pal-a.

Pomoč in podpora
040 556 616

Spremljajte nas na Facebooku
Pokličite nas

Dostava izdelkov v
roku 24 ur.

Vaš nakup je pri nas varen

Pri nas so nakupi
100% varni.

Priporočamo
»
Primerjaj
»
Deli
Vzvratni avtosedež od 0-18 kg.  Izredno enostavna namestitev z nastavki isofix.
Priporočena teža: 0 - 18 kg
420,00 EUR
KUPI ZDAJ
PODROBNO
»
Primerjaj
»
Deli
Joie Spin 360 se vrti za 360º, kar omoga lažje pripenjanje in odpenjanje otroka, poleg tega pa nudi enostaven prehod iz nazaj v naprej obrnjen sedež.  
Priporočena teža: 0-18 kg
310,00 EUR
KUPI ZDAJ
PODROBNO

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne

Pred uporabo spletne trgovine vas vabimo, da pazljivo preberete spodaj navedene splošne pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izjavljate, da se strinjate, razumete in v celoti sprejemate navedene pogoje.  V kolikor se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne strani.

Spletno trgovino upravlja podjetje Onverso d.o.o., Leskoškova cesta 6, SI-1000 Ljubljana – Avtosedezi.si (v nadaljevanju Avtosedezi.si)
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Avtosedezi.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Avtosedezi.si si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev brez vnaprejšnje najave.

Opredelitev pojmov

 • ponudnik je spletna trgovina Avtosedezi.si
 • uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini
 • spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov

Dostopnost podatkov

V skladu s 43.b čelom ZVPot-UPB, se ponudnik zavezuje, da kupcu pred nakupom zagotovi naslednje informacije:
 • Ime in sedež podjetja
 • Bistvene lastnosti blaga
 • Ceno blaga, vključno z DDV
 • Stroške dostave
 • Način plačila in rok dobave
 • Opis pravice do odstopa od pogodbe
 • Rok veljavnosti ponudbe

Cene

Vse cene na spletni strani so navedene v € (evrih) ter vključujejo DDV.  Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene avtosedežev vključujejo stroške dostave.

Koraki nakupa

 • Izbira izdelka: Kupec izbere želen izdelek in ga doda v košarico.  Ponudi se možnost nadaljevanja nakupa ali zaključek nakupa.  V košarici se pokaže naziv artikla, količina in cena. 
 • Vnos osebnih podatkov: Po potrditvi izbranih izdelkov se pojavi obrazec z osebnimi podatki, ki jih je potrebno v celoti izpolniti. 
 • Plačilo: Po uspešnem vnosu zahtevanih podatkov izberete način plačila; kreditna kartica Visa ali Mastercard, PayPal ali predračun.   
 • Potrditev naročila: Ko kupec zaključi nakup, prejme sporočilo po e-pošti o podrobnostih nakupa - pogodbo.
Pogodbo je mogoče skleniti v slovenskem ali angleškem jeziku. PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA
Želimo si, da bi bili z nakupom v naši spletni trgovini zadovoljni, zato si spodaj poglejte, kako ukrepati, če bi izdelek iz katerega koli razloga želeli vrniti.

1. Izdelek bi želeli vrniti, ker ste si premislili ali ne ustreza vašim željam:
Stranka ima pravico do odstopa od pogodbe v 15 dneh od prejema izdelka brez navedbe razloga za takšno odločitev.   Obvestilo pošljite na e-naslov info@avtosedezi.si.  Obvestilo se šteje za veljavno, če je prispelo po e-pošti v določenem roku.
Izdelki, ki jih vračate morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, nespremenjeni in v originalni embalaži skupaj z morebitnimi priročniki in certifikati.  Predložiti je potrebno tudi kopijo originalnega računa.
Edini strošek, ki bremeni kupca v primeru odstopa, je neposredni strošek vračila blaga.

2. Vrnitev blaga z napako:
Izdelki so pred prodajo pregledani in brezhibni.  Če po nakupu vseeno ugotovite, da je izdelek, ki ste ga kupili, v okvari in ta ni posledica obrabe ali napačne uporabe, lahko nudimo popravilo, zamenjavo ali povračilo in sicer v skladu s svojimi zakonskimi pravicami. To bomo storili v razumnem času, brez dodatnih stroškov za vas in brez povzročanja znatne nevšečnosti.
Potrošnik lahko stvarno napako uveljavlja, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.  Če želite vrniti izdelek z napako, nam na e-naslov info@avtosedezi.si pošljite obvestilo. 
V kolikor je možno pošti priložite opis napake in fotografije.  Blago mora biti vrnjeno v enakem stanju, kot ste ga prejeli, z vso originalno embalažo ter nalepkami in nerabljeno, sicer izdelka ne moremo sprejeti.  Izdelek z napako je potrebno najprej vrniti, šele nato boste lahko izbrali novega, ali izbrali drug izdelek, ali se odločili za popravilo, ali zahtevali povračilo.
Ne šteje se, da ima izdelek napako samo zato, ker je bil pozneje dan v promet boljši izdelek.

3. Vrnitev poškodovanega blaga ali napačnega blaga
V primeru, da ste po pošti prejeli okvarjen ali napačen izdelek, nas o tem obvestite v najkrajšem možnem času na e-naslov info@avtosedezi.si.

V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost, da izdelek zamenja za enakega, zamenja za drug izdelek ali prejme povrnjeno kupnino.

Vsa vračila morajo biti elektronsko potrjena.
Če so izpolnjeni vsi pogoji, se plačilo povrne v najkrajšem možnem času, najpozneje pa v 15 dneh po prejemu obvestila o odpovedi.

Izdelek in kopijo originalnega računa se vrne na naslov: ONVERSO doo, Leskoškova cesta 6, 1000 Ljubljana, Slovenija.
V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji, vam bomo kupnino za vrnjene artikle nakazali na vaš transakcijski račun, v kolikor je bilo plačilo izvedeno preko bančnega nakazila, oz. boste za kupnino prejeli dobropis na kartico ali PayPal račun.   Denar vam vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. DOBAVNI ROK
Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1 delovni dan, v ostalih primerih pa od 8-15 delovnih dni po prejetem naročilu. 
V izrednih primerih, ko niti proizvajalec nima na zalogi določene vrste ali barve izdelka je lahko dobavni rok do 30 dni.  V primeru daljšega dobavnega roka, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

Komunikacija

Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Garancija

Vsi izdelki v naši ponudbi imajo najmanj 1 leto garancije. V primeru, da ima izdelek drugačno garancijsko dobo, je le-ta vključena v opisu izdelka. Pri spletnem nakupu garancija prične veljati z dnem vročitve pošiljke.
Uveljavljanje garancije je možno samo skupaj z računom.  Račun velja kot garancijski list, če garancijski list ni priložen ob dobavi.
Izdelek, ki ste ga kupili, je ob prodaji brezhiben.  Uborabnik je dolžan, in se zavezuje, da bo upošteval navodila za uporabo in sestavo izdelka.  Garancija ne velja v naslednjih primerih:
 • Če niso bila upoštevana navodila za uporabo
 • V primeru nestrokovne, nenamenske ali malomarne uporabe izdelka
 • Če ni priložen originalni račun
 • Če je na izdelku prišlo do razbarvanja ali poškodbe blaga zaradi pranja ali prekomerne izpostavljenosti sončni svetlobi ali dežju
 • Če je poškodba nastala v prometni nesreči ali med letalskim prevozom
 • Če sta poškodovani ali celo odstranjeni oznaki standarda ECE in serijska številka
 • Če je popravilo opravila nepooblaščena oseba

Vsebina spletne strani

Informacije na spletni strani www.avtosedezi.si so pripravljene z veliko mero skrbnosti, vendar se ponudnik ne zavezuje za popolnost in pravilnost podatkov na spletnih straneh trgovine, niti se ne zavezuje za popolnost in pravilnost tekstovnega, slikovnega, zvočnega in video materiala.  Slika in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta, zato so slike zgolj simbolne.  Slike ne zagotavljajo lastnosti izdelka, barvni odtenki in lastnosti lahko odstopajo od resničnega stanja izdelkov.

Računalniška oprema uporabnika in uporaba strani

Uporabnik je izključno odgovoren za nakup in vzdrževanje svoje računalniške opreme, vključno s celotno strojno in programsko opremo, ki jo ima v lasti in jo uporablja, ter drugo opremo, ki jo potrebuje za dostopanje in uporabo internetnih strani www.avtosedezi.si.  Uporabnik samostojno nosi vse stroške, povezane s tem. 
Ponudnik ne nosi nikakršne odgovornosti za kakršnekoli okvare strojne ali programske opreme zaradi obiska in uporabe spletne trgovine ali za kakršnokoli škodo povzročeno z izdelki, ali ki je v kakršni koli zvezi z izdelki, kupljenimi v spletni trgovini. 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se obvezuje, da bo kakršnekoli podatke, pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki.  Osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

Piškotki

Avtosedezi.si uporablja piškotke in podobne tehnologije, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani, poleg tega pa vam želimo nuditi prijazno in varno brskanje ter nakupovanje.

Kaj so piškotki?
Piškotek je podatek, kot kratek skupek besedila, ki je shranjen na vašem računalniku, tabličnem računalniku ali telefonu, ko obiščete spletno stran.  To nam lahko pomaga ugotoviti npr. iz kakšne naprave dostopate, da bi vam lahko ponudili kar najboljšo uporabniško izkušnjo.  Uporablja jih velika večina spletnih strani, zato svetujemo, da preverite, ali je vaš spletni brskalnik nastavljen, da sprejema piškotke.

Zakaj se piškotki uporabljajo?
 • tako vam lahko ponudimo boljšo spletno izkušnjo
 • zaščitimo vašo varnost
 • omogočajo, da nastavite osebne preference
 • merimo in izboljšamo našo storitev
 • beležimo obisk in merimo učinek oglaševanja

Arhiviranje pogodb

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena pri podjetju Onverso d.o.o., Leskoškova cesta 6, 1000 Ljubljana.

Pravno obvestilo

Vse vsebine objavljene na spletni strani Avtosedezi.si so last podjetja Onverso d.o.o., Leskoškova cesta 6, 1000 Ljubljana.  Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati.  Vsi podatki, besedila, članki, slike artiklov in grafični prikazi, video vsebine in ostalo na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.  Zaščitena je tudi struktura in posamezne idejne rešitve.

Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.
Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Spletne strani Avtosedezi.si vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom omogočanja dostopa do dodatnih virov informacij.  Ponudnik ne odgovarja za vsebino na spletnih straneh drugih podjetij in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo to tehnično mogoče. Avtosedezi.si si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave.  Spremembe veljajo od trenutka objave.

Pri tem kot uporabnik soglašate, da so vsi navedeni pogoji zavezujoči in veljavni v njihovi vsakokratni obliki in vsebini in se zavedate, da ponudnik ne more vsakega uporabnika obveščati o vsakokratni spremembi kateregakoli izmed navedenih dokumentov, temveč kot uporabnik sprejemate zavezo, da boste njihovo vsebino redno preverjali za morebitne spremembe in da storitev ali spletnih strani ne boste uporabljali, v kolikor se z njimi ne boste v celoti strinjali.

Reševanje sporov

Morebitni spori med strankami, ki so v povezavi s spletno trgovino Avtosedezi.si, se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.