Korašica izdelkov
Artiklov v košarici:
0
BLAGAJNA
BLAGAJNA

Nakup opravite preko predračuna, kreditne kartice ali preko pay-pal-a.

Pomoč in podpora
040 556 616

Spremljajte nas na Facebooku
Pokličite nas

Dostava izdelkov v
roku 24 ur.

Vaš nakup je pri nas varen

Pri nas so nakupi
100% varni.

Priporočamo
»
Primerjaj
»
Deli
Vzvratni avtosedež od 0-18 kg.  Izredno enostavna namestitev z nastavki isofix.
Priporočena teža: 0 - 18 kg
420,00 EUR
KUPI ZDAJ
PODROBNO
»
Primerjaj
»
Deli
Joie Spin 360 se vrti za 360º, kar omoga lažje pripenjanje in odpenjanje otroka, poleg tega pa nudi enostaven prehod iz nazaj v naprej obrnjen sedež.  
Priporočena teža: 0-18 kg
310,00 EUR
KUPI ZDAJ
PODROBNO

O nas

Začelo se je pred 5. leti.  Hčerka je dopolnila eno leto in prerasla svojo lupinico.  Kaj hujšega?  Začelo se je mrzlično tekanje po trgovinah, brskanje po spletu, prebiranje forumov.  Bolj ko sva gledala, brala, iskala in primerjala, manj nama je bilo jasno kateri avtosedež kupiti.  Na kaj vse je bilo treba misliti: bo dovolj varen, bo enostaven za uporabo, kaj pa prestavljanje iz enega v drugi avto, pa velikost, bo dovolj kompakten, da ga bo moč »zbasati« v moj mali trivratni Peugeot 206?  Aaaaaaaaa, naj me končno kdo odreši teh muk.  
 
In me je!  Ko sem že skoraj vrgla puško v koruzo in celotno misijo prepustila partnerju, sem našla tujo spletno stran natrpano z informacijami in video vsebinami o vzvratnih avtosedežih. Kaj vse sem izvedela, kaj vse sem se naučila, prav jokala sem ob branju in pregledovanju video vsebin in resničnih zgodb.  
Še isti dan sem se brez večjih težav odločila za model in opravila nakup na spletni strani.  Z gotovostjo lahko trdim, da je bil to eden najinih najboljših nakupov.
 
Takrat je najina misija postala, da podučiva o varnosti vzvratnih avtosedežev vse svoje sorodnike (še tiste, ki sploh nimajo otrok), prijatelje in znance.  Naključni mimoidoči so naju ustavljali v raznih parkirnih hišah in spraševali, kako je možno, da hčerka sedi obrnjena nazaj, pa čeprav je že tako velika. 
 
Najina misija pa se je počasi prelevila še v najino službo.  To je najina ljubezen in z veseljem vsako jutro vstaneva, da lahko širiva svoje znanje in čim več staršem preneseva informacije o tem, kako pomembno je, da otroka čimdlje vozijo v vzvratnem avtosedežu.    
 
Spletna stran www.avtosedezi.si je nastala z namenom, da odgovori na vsa vaša vprašanja o varnosti otroka v avtu.  
Zasnovana z mislijo na vas, mlade, skrbne mamice in očke, ki imate verjetno veliko skrbi.  Želiva, da je nakup otroškega sedeža le prijetna izkušnja, ne pa še ena dodatna skrb. 
 
Ker se zavedava, da je vzvratni avtosedež za marsikoga novost, sva za vas zbrala mnenja strokovnjakov, pediatrov, zvez za nacionalno varnost v prometu in profesorjev raznih univerz.
Skušala sva odgovoriti tudi na mnoga vprašanja, ki se porajajo pred nakupom nazaj obrnjenega sedeža. 
Med zbranimi informacijami boste našli mnogo statističnih podatkov, raziskav, študij na konkretnih primerih, ki vsi potrjujejo, da so vzvratni avtosedeži veliko varnejši od naprej obrnjenih.  Poleg tega boste na spletnih straneh našli tudi veliko ostalih podatkov o splošni varnosti otroka v avtu.
 
Informacije na spletni strani so zbrane z veliko mero skrbnosti, a če kljub temu niste našli odgovora na svoje vprašanje, vas vabiva, da nama pišete na info@avtosedezi.si ali še bolje, pokličite naju na 040 556616. 
Vsakega zanimanja se iz srca razveseliva, rada svetujeva in pomagava pri odločitvi nakupa. 

 
Tanja & Igor